Nu får det räcka...

min smygande viktuppgång stannar här. korsade 90 kg gränsen i helgen. Trots att jag rör mig, trots att jag försöker tänka på vad jag äter så misslyckas jag. Men har man inget mål så finns inget att nå. Så, nu sätter jag målet. 82 KG till påsk.

Alltså, om två månader, måndagen den 10 april skall jag väga 82,0 kg eller mindra på vågen hemma.

Nu gäller det att kunna visualisera detta och se att kurvan går dit den skall.

Comments

Nu måste jag skärpa jag skärpa mig. 90,1 idag

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zmXWk4Fy-JtF8amj1rVLVZmcsWJ2-Isf...

 

Det är alldeles för länge sedan jag redovisade hur det går. Har nog varit fundersam eftersom livet rymmer mycket gott att inmundiga och måttlighet är en svår dygd. Jag har dessutom gjort en massa roliga saker såsom att besöka Spanien, vara på after work och rest en del ii jobbet vilket alltid leder till dålig kosthållning. Men i morse när jag vägde mig så visade vågen 86,9 kg, väldigt bra och jag verkar vara på rätt väg. Det viktigaste är dock att jag har en god känsla för att kunna hantera måttligheten, speciellt att avhålla mg från godis-ätandet.

Hej o hå, mycket har hänt men jag är ändå på rätt väg. 84,6 kg igår. Så jag startar påsken med ganska gott resultat men ändå inte ända fram. Trenden är god, känskan bra, och jag kommer nog att våga visa mig på stranden i Torrevieja.

Dock är jag inte imål, så jag skall fortsätta hålla ner matmängden och hålla upp motionsmängden. Jag mår ju bättre på så sätt.